Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Hamis termékek

Magyarországon rengeteg hamis készítmény van a piacon, melyeket lehetetlen megkülönböztetni az eredetiektől. Rengeteg webáruház nyerészkedik a vásárlójukon, azzal hogy Kamagra vásárlás esetén utángyártott, nem bevizsgált terméket küld ki a vásárlóinak. Mi segítünk ebben! A Kamagra akció webáruháza elítéli ezeket az online patikákat, így készítettünk Önnek egy összefoglalót, hogy mire figyeljen potencianövelő rendelés esetén. 1-2 perc alatt elolvasható cikkünkből rengeteg hasznos információt megtudhat.

Az interneten a webshopok több, mint 80%-a magánszemélyek kezében van, akik gyógyszerhamisítók, dílerek. Ezeket nehéz megkülönböztetni az olyan legális online patikáktól, mint mi.

Hogyan tudja kiszűrni a hamisítványokat?

1. bejegyzett vállalkozástól vásároljon csak!

Eredeti potencianövelőket, gyógyszereket csakis a cégbíróság által bejegyzett vállalkozásoktól tud legálisan vásárolni. Az apróhirdetésekben, vaterán, piacokon, utcai árusoknál csak hamisítványok vannak. Amennyiben megnyitotta a weboldalt, mindenképpen keresse meg a kapcsolat, vagy ügyfélszolgálat menüpontot, ahol szerepelnie kell a céginformációknak, ide tartozik a cég neve, székhelye, adószáma,  cégjegyzékszáma. Ez lehet külföldi, vagy magyar bejegyzésű, ez nem számít. A kapcsolat menüpontban mindenképpen ellenőrizze, hogy valós telefonszám van-e megadva, valós email címmel. A céget könnyen lekérdezheti a ceginformacio.hu weboldalon, név, vagy adószám alapján. 

2. Nem másolt szöveges tartalom

A szerzői jogok megsértése nem ritka olyan webáruházaknál, amelyek hamisítványokat árulnak. Ezek a patikák nem ölnek abba időt, hogy egyedi szövegeket írjanak, így azokat lemásolják más oldalakról. Szerencsére ezt Ön is könnyen ellenőrizheti, kifejtjük, hamarosan olvashatja hogyan. A legtöbb magánszemély által üzemeltetett webshopot ezzel lehet megkülönböztetni az olyan online patikáktól, mint mi, akik eredeti termékeket árulunk. Mielőtt Kamagra rendelés leadását megteszi, ellenőrizze le a webshopot a copyscape.com oldalon, melyen egyszerűen, csak bemásolja a keresőbe a webcímet a kívánt oldalnak, majd az kiadja a találatokat. Sok esetben találhat néhány egyezést, melyek a sütikhez kapcsolódnak, ezeket figyelmen kívül hagyhatja. 

3. Ellenőrizze a domain végződést!

Akik nem tudják a domain név jelentését: röviden a weboldal címe. A domain végződés pedig a cím után szereplő 2-3 karakter. Például: magyarorszag.hu, itt a domainnév a magyarország, domainvégződés a .hu. Rengeteg helyen, úgynevezett ,,bújtatott domain neveket” használnak, melyeket a hatóság, rendőrség nem tud megszüntetni. Ilyenek lehetnek: .to, .cc, .bolt.hu, .cloud. Ezeket mindenképpen kerülje! Megbízható domain nevek a következők: .com, .hu, ezeket nem bújtatják a hatóságok elől, a rendőrség akármikor kikérheti ezek információt, lekapcsolhatja őket. Ezek könnyen törölhetőek és visszakövethetőek.

4. Feltűnően olcsó árak

Nagy előnyük a magánszemélyek által üzemeltetett webshopoknak az eredeti, legális patikákkal szemben, hogy jelentősen olcsóbb árat ígérnek. Azok a termékek, melyek a piaci átlagárhoz képest egy olyan árat adnak meg, mely ennek a töredéke, biztos hogy hamisítványt árusítanak. Ezek a termékek rengeteg kockázatot hordoznak, mint például a nem várt mellékhatás. Semmiképpen sem éri meg pár ezer forintot spórolni azon, hogy kockázatot vállalunk azzal kapcsolatban, hogy milyen mellékhatások fognak nálunk jelentkezni, vagy hogy eléri-e a kívánt hatást. Kamagra rendelés esetén biztosak vagyunk benne, hogy nem.

5. Vásárlói vélemények

Kamagra vásárlás esetén belefuthat olyan webáruházakba, melyek viszonylag összeszedettek, és még felhasználói vélemények is vannak, melyek bizalmat keltenek Önben és sok ezer emberben akik rendelni szeretnének. Ezek a vélemények sokszor nagyrészben hamisak, melyet könnyen le tud ellenőrizni azzal, hogy beírja a keresőbe a weboldal nevét, valamint melléírja, hogy vélemények, majd megnézi azokat a találatokat, melyek független megosztó portálok, és nem forgalmaznak ilyen típusú termékeket. Ha ezeken az oldalakon vannak forgalmazói hírdetések, bannerek hagyja ezeket, mivel ezek valószínűleg a forgalmazónak kedveznek. Ne vegye komolyan azokat a véleményeket, melyek ,,Vásárlói vélemények” címszóval vannak feltüntetve, mivel valószínűleg ezeket ők írták meg és tették ki. Ha a független portálokon negatív véleményeket írnak az oldalról, nem javasoljuk, hogy rendeljen, mivel ugyanolyan kellemetlenül fog járni, mint ezek az emberek.

6. Hanyag weboldal

Ha megnéz egy eredeti termékeket árusító weboldalt(mint amilyen a miénk), egy jól összeszedett, könnyen kezelhető tartalmat lát, rendelését könnyen le tudja adni, valamint nincsenek kirívó hibák. Hamis termékeket árusító weboldal esetén egy olyan tartalmat fog látni, mely tele van helyesírási hibával, a mondatok nem megfelelően vannak képezve, ugyanis legtöbbször ezek Google fordítóval lettek lefordítva. Amennyiben Kamagra rendelés leadásán gondolkodik, ezeket a ,,patikákat” mindenképpen kerülje.

7. Fizetési módok

Néhány Kamagra potencianövelőt árusító weboldal bankkártyás fizetésre, vagy átutalásra kényszeríti vásárlóit, akik kifizetik a terméket előre, majd nem kapnak semmit. Minden üzletileg tiszta és korrekt cég a vásárlói számára biztosít utánvétes fizetési lehetőséget. Ha nincsen erre lehetőség, semmiképpen se vásároljon onnan.

8. Megkülönböztetés rendelés után

Ha a megérkezett termék kinyomkodva, szemenként érkezik, nem a gyári bliszterben, akkor ne vegye be a gyógyszert. Minden esetben ellenőrizze a lejárati dátumot, azt hogy bontatlan-e a csomag, valamint hogy van-e rajta gyártási-, vagy sorszám.

Amennyiben az összes pontot végigolvasta, ellenőrizte a weboldalnál, egyértelműen el fogja tudni dönteni, hogy megéri-e onnan rendelni.

A magánszemélyek által üzemeltetett hamis patikák megakadnak a fenti szűrőn, így amennyiben ezeket a hibákat nem vélte felfedezni, nyugodtan vásárolhat onnan.

Fontos, hogy csak eredeti, vagy generikus Kamagra potencianövelőt rendeljen, ugyanis a hamisítványok nem várt mellékhatásokat hozhatnak, vagy nem nyújtják a kívánt hatást. Nálunk ettől nem kell félnie, mi minden esetben kizárólag laboratóriumi körülmények között tesztelt potencianövelőket árulunk, melyek garantált hatással rendelkeznek.

Cégünkről az ügyfélszolgálat menüpontban részletesebben olvashat, valamint amennyiben nem lenne elégedett termékeinkkel rendelés után, élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal is.