Ingyenes szállítás 30.000Ft felett

Átvétel és szállítás

Több átvételi és szállítási módot biztosítunk az Ön részére! Biztosak vagyunk abban, hogy mindenképpen megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Kamagra Akció webshopon kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy semmiképpen sem kerüljenek vásárlóink kellemetlen helyzetbe, így minden csomagot diszkréten adunk fel. 

Kiszállítás:

1-2 munkanapon belül: Rendelését Önnek az MPL, vagy a GLS fogja kézbesíteni. Ennek szállítási ideje 1-2 munkanap lehet.

Átvételi lehetőségek:

Futártól, vagy postástól történő átvétel: Szállítási helytől függetlenül(Budapest, vagy vidék), futártól, vagy postástól fogja tudni átvenni a diszkréten becsomagolt potencianövelőt. Az átvétel rugalmas, mivel a kézbesítő a szállítás napján minden esetben SMS-t küld, arról, hogy hozzávetőlegesen mikor fogja Önnek kézbesíteni a csomagot. Erről egyeztetni is tud a futárral, hogy más időpontot szeretne.

Átvétel Mol, vagy COOP ponton: Amennyiben nem adná meg szállítási címét, kérheti MOL benzinkútra, vagy COOP marketbe a csomagot, melyet nyitvatartási időben vehet át. Rendeléskor egyszerűen ki tudja választani, hogy melyik pont az Önnek legmegfelelőbb az átvételre. Okmányai bemutatásával az információs pultnál tudja teljesíteni az utánvét összegét, amiért megkapja a csomagot. A terméket megérkezés után 5 munkanapig veheti át, azután visszaküldésre kerül.

PostaPonton, Postán maradó csomag: A postahivatalban maradó csomag esetén nem kell csak a posta címét megadnia, azt kiválasztani a megrendelő oldalon a térképről. Kamagra rendelés leadását követően, amennyiben a csomag fel lett adva, kapni fog egy értesítő emailt, a küldeményazonosítóval, valamint a várható szállítási idővel. Amennyiben a csomag megérkezett, SMS-t fog kapni a rendeléskor megadott telefonszámára, hogy átveheti a csomagot. Ezt követően csak befárad a postára, bemutatja okmányait, kifizeti az utánvét összegét, melyet bankkártyával, vagy készpénzzel tud teljesíteni és megkapja a csomagot. A terméket a kézbesítéstől számított 10 munkanapon belül veheti át, azt követően visszaküldésre kerül.

Átvétel MPL csomagautomatából: Ennek a szállítási módnak nagy előnye, hogy nem kell senkivel találkoznia, semmilyen adatát megadnia. Csak válasszon ki a térképről egy csomagautomatát, ahol átvenné a megrendelését, amennyiben megérkezett a termék SMS-t fog kapni. Az automatánál csak bankkártyával fog tudni fizetni, készpénzre nincsen lehetőség. A kézbesítéstől számított 2 munkanapon belül veheti át a csomagot, ezt követően visszaküldésre kerül.