Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Átvétel és szállítás

Több átvételi és szállítási módot biztosítunk az Ön részére! Biztosak vagyunk abban, hogy mindenképpen megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Kamagra Akció webshopon kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy semmiképpen sem kerüljenek vásárlóink kellemetlen helyzetbe, így minden csomagot diszkréten adunk fel. 

Kiszállítás:

1-2 munkanapon belül: Rendelését Önnek a GLS fogja kézbesíteni. Ennek szállítási ideje 1-2 munkanap lehet.

Átvételi lehetőségek:

Futártól történő átvétel: Szállítási helytől függetlenül(Budapest, vagy vidék), futártól fogja tudni átvenni a diszkréten becsomagolt potencianövelőt. Az átvétel rugalmas, mivel a kézbesítő a szállítás napján minden esetben SMS-t küld, arról, hogy hozzávetőlegesen mikor fogja Önnek kézbesíteni a csomagot. Erről egyeztetni is tud a futárral, hogy más időpontot szeretne.

Átvétel GLS csomagautomatából/csomagpontról: Ennek a szállítási módnak nagy előnye, hogy nem kell senkivel találkoznia, semmilyen adatát megadnia. Csak válasszon ki a térképről egy csomagautomatát, ahol átvenné a megrendelését, amennyiben megérkezett a termék SMS-t fog kapni. Az automatánál csak bankkártyával fog tudni fizetni, készpénzre nincsen lehetőség. A kézbesítéstől számított 5 munkanapon belül veheti át a csomagot, ezt követően visszaküldésre kerül.