Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Pénzvisszafizetési garancia

Rengeteg helyen láthat olyanokat, hogy az adott webáruház pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékeire, viszont nem részletezik, hogy mik a feltételek. Ezek a patikák általában bújtatottan az Általános Szerződési Feltételekben szerepeltetik, hogy csak nagyon kevés esetben, esetleg csak bontatlanul veszik vissza a potencianövelőt. Olvassa végig ezt a tartalmat, mi itt részletezzük Önnek, hogy pontosan mikor és milyen körülmények között tudja érvényesíteni Kamagra rendelés esetén a pénzvisszafizetési garanciát.

100%pénzvisszafizetési garancia

Webshopunkban kizárólag eredeti termékek vannak, így minden potencianövelőnkre érvényes a garancia. Ezek a készítmények prémium minőséget nyújtanak, bevizsgált körülmények között lettek tesztelve. Közvetlenül a gyártótól kerül beszerzésre, így valós hatóanyag tartalma van.

Évekig tartó tesztelések után érték el ezt a minőséget, így biztosak vagyunk benne, hogy valós hatással bír.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk eredeti és generikus készítményeink eredetére, minőségére, hatóanyag tartalmára. Sajnos néhány vásárlónk azzal próbált nyerészkedni, hogy Kamagra rendelés után elhasználták a tabletták nagyobb részét, majd felvették cégünkkel a kapcsolatot, hogy élni szeretnének a pénzvisszafizetési garanciájukkal. Ennek következtében alakult ki az a szabály a garanciánkkal kapcsolatban, hogy maximum 1 szem felhasználását követően tudja benyújtani kártérítési kérelmét ügyfélszolgálatunk felé. 

Potencianövelő rendelés esetén csakis akkor érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát, amennyiben a csomagolásból nem hiányzik több 1 szemnél.

Termékeink használatáról, hatásáról szóló tájékoztatónkat olvassa el, amennyiben a megadott hatóidőn belül nem érzi a kívánt hatást, ne vegyen be több tablettát. 

Amennyiben érvényesíteni szeretné pénzvisszafizetési garanciáját, menjen az Ügyfélszolgálat fülre, majd írjon nekünk egy levelet a rendelési azonosítójával. Ezt követően segítőkész munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek, majd visszaküldheti számunkra a terméket. Ezt követően visszakapja a rendelési összeget. A folyamat teljesen diszkrét, és gördülékeny