Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Vikalis 60mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Sildalist 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 db/csomag

✔️Készleten

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

2,990Ft28,990Ft

Leírás

Az utóbbi időben nem érzi magát a helyzet magaslatán, ami a szexuális életét illeti? Jó lenne, ha kicsit fel tudnál turbózni magát? Erre kínálunk most megoldási alternatívát, méghozzá a 60mg tadalafilt tartalmazó Vikalis VX 60mg tabletta formájában. A tablettát az teszi különlegessé az extra erős hatása mellett, hogy képes akár egy egész hétvégényi időtartamban is potencianövelő hatást kifejteni, így hosszan számíthat rá!

Mit kell tudnia a tablettáról?

Egyaránt alkalmas akkor, ha érzékelt magán merevedési zavart és akkor is, ha nincs konkrét problémája, de szeretné a teljesítményét megsokszorozni. Nem kell attól tartania ugyanis, hogy később megbánhatja, mivel semmi változást nem fog okozni a későbbiek folyamán nyújtott teljesítményében a használat

Minden eladó Vikalis VX 60mg tabletta eredeti az interneten?

Sajnos azt kell mondanunk, hogy nem. Vannak olyan online patikák, akik semmilyen garanciát nem nyújtanak arra nézve, hogy valóban a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékét forgalmazzák, amelyre minden körülmények között számíthat.

Ráadásul olyan módszereik vannak, amit sokszor nehéz kiismerni, főleg annak, aki még járatlan. Ön most azonban megismerheti ezen módszereket, hogy elkerülhessen egy balul sült vásárlást. Nézze meg, mielőtt Vikalis VX 60mg vásárlás mellett döntene!

Mit tudunk még Önnek kínálni, ha megtisztel bennünket a bizalmával? Ezt nézze meg!

 • mi nem árulunk olcsó hamisítványokat, csak és kizárólag eredeti termékeket, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a pénzvisszafizetési garancia lehetősége, így, ha valamilyen oknál fogva nem lenne elégedett, akkor jelezheti felénk panaszát és mi kivizsgáljuk az ügyét
 • gyorsaságot és rugalmasságot a szállításban és a fizetésben: már 1-2 munkanap alatt megkaphatja a csomagját, amelyért ráér átvételkor is fizetni, anélkül, hogy emiatt plusz költség terhelén
 • naprakész ügyfélszolgálatot: minden felmerülő kérdést gyorsan és pontosan megválaszolunk, így emiatt sem kell aggódnia, ha kérdése van tegye fel bátran!

Ejtse Ön is ámulatba partnerét a nem mindennapi szexuális teljesítményével!  Döntsön most bátran Vikalis VX 60mg rendelés mellett!

 

Hatása

 

A tadalafil nem több, mint 60-70perccel a bevételt követően már kész arra, hogy kifejtse potencianövelő hatását.

Ez azonban csak szexuális ingerlés hatására következhet be, addig nem kell erekciót várni.

Ha az inger megtörtént, akkor felgyorsulnak a folyamatok: a hímvesszőben található simaizmok elernyednek, így a vér elkezdhet szabadon áramlani a barlangos testek felé, hogy ezzel létrehozhassa az erekciót!

Nemcsak kőkemény erekciót tapasztalhat ám, hanem még átmeneti méretnövekedést is és csökkenő regenerációs időt!

Próbálja ki Ön is és okozzon egy kellemes meglepetést párjának! Higgye el hálás lesz érte a párja, ha olyan örömökben részesíti, amilyenekben korábban nem volt része!

Használata

 

A használat során mindig tartsa szem előtt a használatra vonatkozó javaslatokat:

 • a tablettát aktus előtt minimum 1 órával, egy pohár vízzel kísérve vegye be és kerülje az alkoholfogyasztást a teljes hatóidő alatt (kb. 36-48 óra)
 • 24 órán belül egynél több tablettát ne vegyen be
 • a kábítószerfogyasztás szigorúan tilos, emellett még kerülje a túlzott koffeinbevitelt és a grapefruit fogyasztását is, mert mellékhatásokat okozhat

Online patikánk kínálatában csak eredeti eladó Vikalis VX 60mg tablettát talál, amelyről Ön is könnyen meggyőződhet! Tegye bátran próbára és ha mégsem lenne elégedett, akkor joga van élni a pénzvisszafizetési garanciával!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mellékhatás csak nagyon ritkán szokott jelentkezni, akkor sem okoz súlyosabb tüneteket. Ami megeshet 1-1esetben:

 • orrdugulás
 • fényérzékenység
 • bőrpirosodás
 • arcpír megjelenése

A következőkben betegségek megléte esetén nem ajánlott a tabletta szedése:

 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed a vérnyomására (problémát okozhatnak a nitrátok a tadalafillal való kölcsönhatása)
 • vese, – májbetegsége van
 • öröklött szembetegsége van

Ne habozzon sokáig, csapjon le erre a remek lehetőségre és döntsön most Vikalis VX 60mg vásárlás mellett!