Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Vidalista 80mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Sildalist 120mg ajándékot kap.

 

Elérkezettnek látja az időt, hogy kilépjen a megszokott szexuális szokásokból és újakat alakítson ki? Néha nem árt, ha felpezsdítjük a szexuális életünket és megpróbálunk kilépni a komfortzónánkból! Ehhez remek kapaszkodót jelenthet a Vidalista 80mg tabletta, amely 80mg tadalafil hatóanyagával minden képzeletet felülmúló erővel ruházza fel.

Kiszerelés: 10 db/csomag

✔️Készleten

Kiszerelés Ár
2 szem 4990
1 csomag(10 szem) 14990
2 csomag(20 szem) 24990
4 csomag(40 szem) 49990
5 csomag(50 szem) 59990

4,990Ft59,990Ft

Leírás

Két okból kifolyólag szokták a Vidalisa 80mg-ot a férfiak használni:

  • merevedési problémáik palástolására, hogy többé ne kelljen kényelmetlen helyzetbe kerülni
  • az áhított szexuális teljesítmény elérésére

Azoknak a férfiaknak sincs félnivalója, akik úgy kezdik el használni, hogy nincs merevedési problémájuk, mert nem okozhat függőséget, így abbahagyást követően is ugyanolyan teljesítményre lesznek képesek.

Amivel kapcsolatban kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztatást adjunk az az, hogy nem minden eladó Vidalista 80mg termék felel meg a minőségi előírásoknak azok közül, amelyek vásárolhatók az online patikákban. Csalók hálózata épült arra, hogy palira vegye az embereket és trükkös módszerekkel becsapja őket.

Ha Ön nem szeretne egy újabb áldozat lenni, akkor ismerkedjen meg a módszereikkel, amelyekhez útmutatót kívánunk nyújtani.

Szeretnénk mindemellett figyelmébe ajánlani további szolgáltatásainkat, amelyek kényelmesebbé tehetik a Vidalista 80mg rendelés lebonyolítását.

Termékeink kizárólag az eredeti gyártó, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár forgalmazásából kerülnek ki, így nem lehet kérdéses a hatás és a biztonság. De megerősítvén mindezt pénzvisszafizetési garanciát vezettünk be, így, ha mást tapasztalna, mint amit a tabletta ígért, akkor élhet a joggal.

Igyekeztünk úgy kialakítani a szállítási lehetőségeinket, hogy mindenki megtalálhassa közülük a számára legkényelmesebbet. Akár 1-2 munkanapra vállaljuk a teljesítést, Budapesten belül pedig akár a Vidalista 80mg rendelés leadása utáni néhány órában, mindezt úgy, hogy nem szükséges előre fizetnie!

Szeretne valamivel kapcsolatban részletesebb felvilágosítást kapni? Tájékoztatást kérhet termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon keresztül! Írjon bizalommal!

Hagyja felizzani a parazsat a hálószobájában! Döntsön most bátran Vidalista 80mg vásárlás mellett!

Hatása

Miután bevette a tablettát körülbelül 60-70 perc szükséges ahhoz, hogy a hatóanyag felszívódhasson és elkezdje a hatását intenzíven kifejteni.

Ezt követően, amennyiben szexuális inger jelentkezik, akkor a hímvesszőben található simaizomzat ernyedésnek indul és a barlangos testekbe vér fog pumpálódni. Ezek a folyamatok fogják elősegíteni, hogy az erekciója tartós és erőteljes legyen.

De ezzel még nem árultunk el mindent! Előfordulhat, hogy átmeneti méretnövekedés is jelentkezik és kevesebb lesz a regenerációra fordított idő.

Érjen el átütő sikereket az ágyban! Próbálja ki a hatásokat a saját bőrén keresztül!

Használata

Az együttlét előtt kb. egy órával szükséges bevenni az intenzív hatás eléréséhez, ezt követően kb. 36-48 órán keresztül lesz képes kifejteni a hatását. Ennek köszönhetően akár egy egész hétvégén keresztül élhet át felhőtlen és problémamentes szexuális élményeket.

Mindig egy pohár vízzel vegye be, és semmi esetre se fogyasszon belőle 24 órán belül egynél több tablettát, mert túladagoláshoz vezethet.

A tabletta használatával egyidejűleg igyekezzen távol maradni az alkohol, -és bárminemű kábítószer fogyasztástól, a magas koffein tartalmú italoktól, mert azok mellékhatások okozásáért lehetnek felelősek.

Csak leinformálható üzletben keressen eladó Vidalista 80mg tablettát, mert a hamisítványok használata közben nem várt problémák léphetnek fel, amelyeket jobb elkerülni!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

A Vidalista tabletta teljes biztonsággal használható, a mellékhatások száma és erőssége igen csekély.

Ami alkalmilag előfordulhat:

  • a szem érzékenysége hirtelen fényviszonyok között
  • arcszárazság, bőrszárazság
  • bőrpír
  • orrjáratok eldugulása

Ellenkező esetben, ha tünetei lennének, akkor hagyja abba a szedést, mert akár allergiás reakciók is előfordulhatnak.

Egyes krónikus betegségek fennállása és gyógyszerek szedése esetén pedig előzetes orvosi egyeztetés szükséges:

  • szív, – és érrendszeri betegségek
  • látás csökkenéssel járó betegség
  • máj, – vese problémák
  • nitrát tartalmú gyógyszer szedése (a nitrátok képesek kölcsönhatásba lépni a tadalafillal és szédülést okozni)

Szeretne olyan teljesítményt nyújtani az ágyban, amivel párját is és saját magát is felejthetetlen örömök elé állítja? Akkor döntsön most bátran Vidalista 80mg vásárlás mellett!