Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Super Vidalista

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Sildalist 120mg ajándékot kap.

 

Úgy érzi, hogy egy kis vérpezsdítésre van szüksége a szexuális életében? Élénk a fantáziája, de nincs elég spiritusz Önben, hogy meg is valósítsa az álmait? Akkor szerezzen hozzá bátorságot! Ebben tudunk most segíteni Önnek! A Super Vidalista egy olyan nagyszerű potencianövelő tabletta, amely 2in1 hatásával garantált sikert fog okozni!

Kiszerelés: 10 db/csomag

✔️Készleten

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

2,990Ft28,990Ft

Leírás

Leírás

 

A tadalafil (amely hatóanyaggal találkozhatott a Cialis tabletta kapcsán) felel az erekció erősségéért, míg a dapoxetine megakadályozza az idő előtti magömlést, ezen két hatóanyagot tartalmazza a webshopunkban is kapható Super Vidalista termék.

A biztonságos használat érdekében azonban kérjük, hogy óvakodjon a nem eredeti eladó Super Vidalista hirdetésektől, mert azokkal nagyon nagy kockázatnak teszi ki magát. Mind hatásuk, mind biztonságos használatuk megkérdőjelezhető! 

Rövid tájékoztatónkban minden fontost tudnivalót összegyűjtöttünk, a biztonságos Super Vidalista vásárlást illetően.

De mindezeken túl szeretnénk figyelmébe ajánlani azokat a szolgáltatásainkat, amelyek miatt egyre több a törzsvásárlónk és amelyek mindenki számára garanciát jelentenek, hogy kizárólag kiváló minőségű, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár termékeit forgalmazzuk:

100%-os pénzvisszafizetési garancia: ha a fentebb leírtak ellenére mégis problémája adódna, akkor azt jelezheti felénk és jogos igény esetén visszatérítjük a termék vételárát, vagy igény esetén csereterméket küldünk

gyors és diszkrét szállítás: nem kell 1-2 munkanapnál többet várnia mire megérkezik a csomag, arról mi gondoskodunk. Budapesten pedig még arra is lehetőséget teremtünk, hogy néhány órán belül átvehető legyen a csomagja Super Vidalista rendelés esetén

ügyfélszolgálati pont: azért üzemeltetjük ügyfélszolgálatunkat, hogy Önnek lehetősége legyen minden felmerülő kérdését feltenni. Bátran írhat nekünk, mi segítő tanácsunkkal támogatjuk Önt! 

Azt például tudta, hogy egyik hatóanyag sem okozhat semmilyen jellegű függőséget? Ezt úgy kell érteni, hogy függetlenül attól, hogy mennyi ideig használta, később a teljesítményében nem tapasztalhat változást! Ez azt jelenti, hogy teljesen egészséges férfiak is bátran használhatják!

Itt a kiváló alkalom, hogy kipróbálja! Éljen a kényelmes Super Vidalista vásárlás lehetőségével most!

Hatása

A tadalafil nemcsak erős, de hosszantartó hatása miatt is közkedvelt. 60-70 perccel a bevétel után már hat, de természetesen csak szexuális inger hatására.

Ekkor a hímvessző simaizmai ellazulnak és vérbőség lép fel a barlangos testekben. Ez vezet az erekcióhoz, amelynek most az erőssége is megingathatatlan lesz.

Közben azonban a dapoxetine sem tétlenkedik, mivel két mechanizmussal is gátolja az idő előtti ejakulációt:

 • gátolja az agyi szterotionok felvételét
 • késlelteti a motoros funkciót

Tudja milyen hatást fejthet még ki a tabletta? Gyakran tapasztalni átmeneti méretnövekedést és a regenerációs idő megrövidülését! Próbálja ki MOST! Döntsön Super Vidalista rendelés mellett!

Használata

A következőkben összefoglaltuk Önnek, hogy mire figyeljen a használat során:

 • a napi megengedett mennyiség 1 szem, ezt ne lépje túl, mert túladagolást okozhat
 • az együttlét előtt legalább 60-70 perccel vegye be a tablettát, hogy legyen ideje a hatóanyagoknak felszívódni, ezt az időt befolyásolhatja az, hogy mennyire táplálkozott zsírban gazdagon
 • ez idő alatt ne fogyasszon alkoholt és semmilyen kábítószert, a magas koffeinnel bíró italokat is érdemes hanyagolni

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Mint minden gyógyszerről, úgy a Super Vidalista tablettáról is elmondható, hogy esetileg okozhat mellékhatást. 

A tapasztalatok szerint azonban csak rövid időtartamban és enyhe tünetek formájában okozhat panaszt:

 • orrdugulás
 • száj szárazság
 • arcpirosodás
 • bőr kiszáradása

Vannak azonban olyan betegségek és gyógyszerek, amikor a használata nem biztonságos, de mindenesetre kezelőorvossal való egyeztetést igényel:

 • szív, – és érrendszeri betegségek
 • vese, – májbetegségek
 • nitrát tartalmú gyógyszer szedése (mivel reakcióba léphetnek a tadalafil hatóanyaggal és rosszullétet okozhatnak)
 • öröklött szembetegség

Legyen óvatos a nem eredeti eladó Super Vidalista hirdetésekkel, mert több rizikót is hordoznak magukban! Online patikánk pénzvisszafizetési garanciát vállal arra, hogy kizárólag kiváló minőségű tablettákat forgalmaz! Próbálja ki minél hamarabb és érjen el csúcshatást!