Ingyenes szállítás 40.000Ft felett

Sextreme Power XL

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Sildalist 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 db/csomag

✔️Készleten

Kiszerelés Ár
2 szem 5990
4 szem 9990
1 csomag(10 szem) 17990
2 csomag(20 szem) 32990
4 csomag(40 szem) 58490
5 csomag(50 szem) 67490

 

3,990Ft44,990Ft

Leírás

Mindenki szeretne örök fiatal maradni, amikor nincs előtte lehetetlen semmiben, így az ágyban sem. De ennek ellenére legtöbbször mindenki életében eljön az az idő, amikor mégis megtorpanást érez a teljesítményében.

Hogy ezt állandósult potenciaprobléma okozza, vagy csak átmeneti teljesítményzavar, az egy eldöntendő kérdés. De bármelyik is álljon fenn, mindenre létezik megoldás.

Most ráadásul egy olyan terméket ismerhet fel, ami nem is egy, hanem egyből 2 hatóanyagot tartalmaz, a Sextreme Power XL formájában:

 • 100mg sildenafil-citrát: biztosítékot nyújt az erekció keménységére
 • 60mg dapoxetine: biztosítékot jelent a minél későbbi ejakulációra

A hatóanyagok hosszútávú használat esetén sem fognak függőséget okozni, vagyis, amikor felhagy a szedéssel, akkor a teljesítménye ugyanolyan lesz, mint mielőtt elkezdte használni. Emiatt szexuális teljesítményjavítására éppúgy alkalmas, mint potenciagondok kezelésére.

A minőséggel kapcsolatos tudnivalók:

Online patikánk kizárólag eredeti eladó Sextreme Power XL tablettákat kínál, amelyekben nem fog csalódni. A kiváló minőségre és a nagyszerű hatásra még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Ezt azért is fontos kiemelni, mert könnyű belefutni olyan hamisítványokba, amelyek közel sem az eredeti hatóanyaggal bírnak, hanem gyengébbek és nem biztonságosak.

A segítségére lehet, ha megnézi azokat a tudnivalókat, amelyekben azok a trükkök és tippek kerültek összefoglalásra, amelyek segítik a biztonságos Sextreme Power XL vásárlás lebonyolítását.

Ön sem szeret sokat várni, mire megérkezik a csomagja? Akkor jó hírrel tudunk szolgálni, mert 1-2 munkanap alatt teljesül a nálunk leadott rendelése országos kiszállítással! Szállítási lehetőségeink mellett a fizetési feltételekben is rugalmasak vagyunk! Nincs utánvétkezelési költség, így választhatja azt a lehetőséget is minden gond nélkül!

Kérdése lenne akár termékkel, akár szolgáltatással kapcsolatban? Akkor tegye fel nekünk bátran! Ügyfélszolgálatunk folyamatosan fogadja a leveleket, amelyekre gyors és pontos válasszal leszünk! Írjon bátran mielőtt Sextreme Power XL vásárlás mellett döntene!

 

Hatása

 

Bizonytalanságot érez, hogy egyáltalán milyen hatást is fejtenek ki a hatóanyagok a szervezetére? Akkor most mindent elárulunk ezzel kapcsolatban.

A sildenafil felelős az erekció keménységéért. Ezt úgy éri el, hogy meggyorsítja a véráramlást és vérbőséget idéz elő a barlangos testekben.

A dapoxetine pedig azért felel, hogy legyen bőven ideje partnerét kielégíteni és szabadjára engedni a fantáziáját. Ezt úgy éri el, hogy akadályozza az agyi szterotoinok felvételét és a motoros funkció működését is.

Eredményezhetnek még átmeneti méretnövekedést és csökkenő regenerációs időt is.

Ahhoz azonban, hogy a hatások kifejtésre kerülhessenek szükséges kb. 60-70 perc, ahhoz, hogy kellőképpen felszívódhassanak, valamint szexuális ingerlés is, ami izgalomba hozza.

Már el is képzelte, hogy mi mindent tudna véghez vinni ilyen hatásokkal? Akkor ne habozzon, döntsön most Sextreme Power XL rendelés mellett!

 

Használata

 

A következő információkat fontosnak tartjuk használat előtt közölni, hogy mindenki tudhassa, hogy mire kell figyelnie:

 • a hatóanyag felszívódásának ideje kb. 60-70 perc, amint ez az idő eltelik, egyenes út vezet a szexuális sikerekhez
 • további 4-6 órán keresztül számíthat a hatás kifejtésére
 • a tablettát rágás nélkül, vízzel kell bevenni
 • egyéni igényekhez igazodva felezhető, de a bevételt 24 órán belül ne ismételje meg
 • a használat ideje alatt tilos az alkohol, – és drogfogyasztás
 • kerülje a túlzott koffein fogyasztást

 

Éljen át felemelő pillanatokat párjával együtt! Válasszon kedvére eladó Sextreme Power XL kínálatunkból és nem fogja megbánni!

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

A tapasztalatok szerint csak keveseknél fordul elő, hogy panasza jelentkezne használat közben.

Ami előfordulhat:

 • orrdugulás
 • pirosodás jelentkezik az arcon vagy nyaktájékon
 • érzékenyebbé válik az erősebb fényviszonyok közepette
 • ajakszárazság

Vannak olyan betegségek, amikor nem ajánlott, de legalábbis orvosi egyeztetés szükséges a használattal kapcsolatban. Ide tartoznak:

 • a szív, – és érrendszerrel összefüggő betegségek
 • a vesét, – májat érintő betegségek
 • az öröklött szembetegség
 • a nitrátot tartalmazó gyógyszeres kezelés (a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a sildenafillal és így rosszullétet okozni)

 

Bravúros teljesítményre vágyik a szexben? Döntsön Sextreme Power XL rendelés most mellett és biztosítsa be magát!